Χρόνια πολλά σε κάθε γυναίκα

Χρόνια πολλά σε κάθε γυναίκα

Ο ομφάλιος λώρος του εμβρύου ενώνει την γήινη ύπαρξη με τον παράδεισο και την θεότητα μητέρα. Η πρώτη επαφή με το θεϊκό, το υπερβατικό γίνεται μέσα από τον ομφάλιο λώρο.

Η θεότητα μητέρα αγαπά το παιδί της όπως αγαπά ο θεός τα παιδιά του, η μητέρα γη την φύση, το σύμπαν την αστρική ύλη. Η θεότητα γυναίκα αγαπά την ύπαρξη της και για αυτό αγαπά τον υλικό και θεϊκό κόσμο που ζει.

Ο κόσμος που βλέπεις γύρω σου, ο κόσμος που βιώνεις μέσα σου είναι ο κόσμος που βίωσες στην κοιλιά της δικής σου θεάς μητέρας…που όμως ξεχάσεις. Ξέχασες τον παράδεισο μέσα σου.

Ο κόσμος της θηλυκής ενέργειας δεν είναι παθητικός και δεκτικός όπως θέλουν να παρουσιάζουν. Ο κόσμος της θηλυκής ενέργειας είναι παθητικός και δεκτικός όταν το αποφασίσει να είναι. Είναι παθητικός και επιθετικός. Είναι όλα όσα φαντάζεσαι.

Οι στρατιώτες προσεύχονται, γονατίζουν μπροστά στην εικόνα της θηλυκής ενέργειας πριν πάνε στον πόλεμο. Γονατίζουν και προσεύχονται για να πάρουν δύναμη. Δεν μπορεί να υπάρξει δύναμη χωρίς θηλυκή ενέργεια, χωρίς θηλυκό μυαλό, χωρίς θηλυκή πίστη, χωρίς θηλυκή και αγάπη.

Η γυναίκα είναι δύναμη και δίνει δύναμη. Η γυναίκα είναι θάλασσα, είναι φωτιά. Καίει και παρασύρει τα πάντα. Η δύναμη της είναι τέτοια που σου προκαλεί δέος γιατί μπορεί να σε ξαναγεννήσει, να σε αναστήσει. Μπορεί να σε ζεστάνει με την φωτιά της αλλά μπορεί και να σε κάψει για να ζεσταθεί.

Η θηλυκή ενέργεια αναδιπλώνεται, διαισθάνεται. Δίνει ζωή και παίρνει ζωή. Η υποτιμημένη δύναμη της γυναίκας αρχίζει να παίρνει την θέση που της αξίζει με έναν αντρικό τρόπο σκέψης και επιβολής που κατά την γνώμη μου είναι λάθος. Η δύναμη της γυναίκας χρειάζεται να πάρει την θέση που της αξίζει χωρίς να αντιγράφει, χωρίς να καθοδηγείται. Η καθοδήγηση μειώνει την δύναμη της αλλά αργά ή γρήγορα θα καεί κάθε καθοδήγηση και θα οδηγηθεί στην απόλυτη ελευθερία και δύναμη.

Βιώνω την αγάπη, την συμπόνια, την αρμονία, την αγκαλιά, την δύναμη της θηλυκής ενέργεια που γεννά και φροντίζει τον κόσμο όπως φροντίζει η μητέρα το παιδί της.

Εκείνος που έχει βιώσει το μεγαλείο της γυναικείας φύσης, μπορεί να υποκλιθεί στην θηλυκή ενέργεια μόνο όταν έχει ξεγυμνώσει τον εαυτό του από κάθε έννοια δύναμης. Η δύναμη να ξεγυμνώνεις τον εαυτό σου από κάθε δύναμη είναι ένα πρώτο βήμα για να βιώσεις το άπειρο της γυναικείας ψυχής.

Χρόνια πολλά

Ο Αυτοθεραπευτής