Είσαι αγάπη!

Είσαι αγάπη!

Λένε πως οι άνθρωποι που δεν έλαβαν αγάπη δεν μπορούν να δώσουν αγάπη. Λένε πως δεν μπορείς να δώσει κάτι που δεν έχεις. Κι όμως μπορείς!

Όχι μόνο μπορείς να δώσεις αγάπη αλλά μπορείς να γίνεις και εκείνος που θα θεραπεύει την έλλειψη αγάπης. Μπορεί να μην έλαβες την αγάπη που ήθελες στα παιδικά σου χρόνια όμως μπορείς να λάβεις αγάπη από τον θεό μέσα σου. Η αγάπη είναι στην φύση μας, κυλά στις φλέβες μας.

Εσύ που δεν πήρες αγάπη μην ανησυχείς. Σε καταλαβαίνω! Ξέρω πως είναι. Κι εγώ δεν πήρα…όμως έχω απέραντη αγάπη να δώσω.

Εσύ που δεν πήρες αγάπη μην ανησυχείς. Σε καταλαβαίνω! Ξέρω πως είναι. Κι εγώ δεν πήρα αγάπη αλλά νιώθω να αγαπώ όλον τον κόσμο.

Εκείνοι που δεν πήραν αγάπη γνωρίζουν τον πόνο της έλλειψης της και για αυτό συμπονούν και γνωρίζουν τον τρόπο να επουλώσουν την έλλειψη της.

Υπάρχει ένας μηχανισμός που σε ενώνει με την θεϊκή αγάπη. Πίστεψε σε αυτόν τον μηχανισμό. Υπάρχει! Τον γνωρίζω! Μέσα από αυτόν τον μηχανισμό σε αγαπώ! Είναι ο μηχανισμός της θεϊκής ανταμοιβής  επειδή προσπάθησες να βρεις την αγάπη όταν όλοι σου έλεγαν πως δεν μπορείς.

Αυτόν τον μηχανισμό, αυτό το κανάλι ανακάλυψε μέσα σου  και επούλωσε τις πληγές σου. Η αγάπη είναι εδώ , είναι μέσα σου, είναι γύρω σου, είναι στον ουρανό, είναι στον αέρα που αναπνέεις. 

Ο Αυτοθεραπευτής