Να έχεις πίστη στο καλό

Να έχεις πίστη στο καλό

Είστε πολλοί εσείς που επικοινωνείτε μαζί μου για να εξωτερικεύσεται την ανάγκη να διαχειριστείτε τον φόβο σας. Ψάχνετε τρόπους να διαχειριστείτε τον φόβο σας. Κάποιοι ψάχνετε τρόπους να βιώσετε χαρά και αγάπη χωρίς όμως να συνειδητοποιείτε πως ο φόβος δεν σας αφήνει να βιώσετε χαρά και αγάπη. Αυτό το άρθρο το έγραψα για εσάς! Ευχαριστώ για την επικοινωνία!

Πιστεύεις πως άγγελος κυρίου σε προστατεύει? Πιστεύεις πως έβαψε την πόρτα της ζωής σου με το σχήμα του σταυρού? Πιστεύεις πως είσαι έτοιμος για τις αλλαγές που έρχονται? Πιστεύεις πως έχεις την προστασία του θεού?

Οι αλλαγές που έρχονται δεν θα αφήσουν κανέναν αμέτοχο. Όλοι θα επηρεαστούμε και όλοι θα κληθούμε να ανακαλύψουμε την δύναμη μας.

Στην γλώσσα μου υπάρχει η έκφραση ‘’ Το καλό είναι εκείνο που άφησε να συμβεί το κακό’’. Στην καθομιλουμένη με ελαφρά την καρδία λέμε ‘’ Όλα γίνονται για καλό’’ χωρίς να υπάρχει έμπρακτη πίστη στο καλό και στο θεϊκό σχέδιο. Πρέπει να εμβαθύνεις την πίστη σου στο καλό. Να εμβαθύνεις την πίστη σου στο θεϊκό σχέδιο. Όταν βιώσεις πως είσαι μέρος του θεϊκού σχεδίου ο φόβος αρχίζει να μειώνετε και εσύ αρχίζεις να νιώθεις την ανταμοιβή που σε περιμένει. Να επισκέπτεσαι πιο συχνά χώρους λατρείας. Χώρους με ενεργειακή δύναμη.

Ας υποθέσουμε πως η επίδραση του καλού επάνω σου συμβαίνει στους χώρους λατρείας, όπως οι εκκλησίες. Εκεί η ενέργεια του καλού έχει αποθηκευτεί στο χώρο, σε φυσικό και σε κβαντικό πεδίο. Εκεί όταν εισέρχεσαι με πίστη νιώθεις την καλή ενέργεια παρόλο που ο περισσότερος κόσμος που πηγαίνει στην εκκλησία δεν γνωρίζει να διαχειρίζεται την ενέργεια του και η πλειοψηφία των πιστών είναι ηλικιωμένοι με διάφορα σωματικά ή ψυχολογικά προβλήματα, φόβο θανάτου, θλίψη, ενοχές, αρρώστιες κ.α. Η ενέργεια ενός γηροκομείου μοιάζει με την ενέργεια ενός νοσοκομείου. Η ενέργεια μιας εκκλησία μοιάζει με την ενέργεια αρχαίων λατρευτικών χώρων.

Την ενέργεια του χώρου την δημιουργεί η πίστη στο καλό, η πίστη στην ανώτερη δύναμη, η πίστη στο θετικό αποτέλεσμα, η πίστη στην ύπαρξη θεού, αγίων και αγγέλων, η πίστη στο θαύμα.

Η πίστη μειώνει τον φόβο, τις ενοχές, την ανασφάλεια, την θλίψη. Σου προτείνω λοιπόν να μετατρέψεις έναν συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού σου σε εκκλησία, σε λατρευτικό χώρο. Να μετατρέψεις έναν μικρό χώρο του σπιτιού σου σε θρησκευτικό, πνευματικό, λατρευτικό χώρο. Μπορεί να είναι ένα τραπεζάκι με εικόνες, ένα εικονοστάσι, μια καρέκλα, μια πολυθρόνα, ένα γραφείο. Έτσι θα έχεις την εκκλησία μέσα στο σπίτι σου και όλες τις καλές δυνάμεις που προσελκύει η δύναμη της πίστης στο καλό. Να προσεύχεσαι, να πίνεις αγιασμό, να θυμιατίζεις.

Κάθε φορά που θα επισκέπτεσαι τον ιερό λατρευτικό χώρο του σπιτιού σου θα συγκεντρώνεσαι με πίστη στην δύναμη του καλού. Θα δημιουργείς με την φαντασία σου μια φωτεινή σφαίρα τόσο μεγάλη όσο το άνοιγμα των χεριών σου και μέσα της θα υπάρχει η θετική σου ενέργεια, ο φύλακας άγγελος και ο θεός του καλού. Προσευχήσου μέσα από την φωτεινή σου σφαίρα. Όταν τελειώσει η προσωπική σου λατρεία, άφησε την φωτεινή σφαίρα στο σημείο. Να έχεις την πρόθεση να αποθηκευτεί η θετική ενέργεια στον συγκεκριμένο χώρο.

Κάθε φορά που θα επισκέπτεσαι τον χώρο να κάνεις την ίδια διαδικασία. Να αφήνεις την φωτεινή σφαίρα στο σημείο. Να λατρεύεις το καλό κάθε μέρα. Όταν νιώσεις πως ο συγκεκριμένος χώρος έχει ‘’φωτιστεί’’ τότε κάθε επόμενη φορά που θα αφήνεις την φωτεινή σου σφαίρα στο σημείο να οραματίζεσαι πως αυξάνεται η φωτεινότητα και μεγαλώνει η διάμετρος της σφαίρας.

Σιγά σιγά η φωτεινή σφαίρα θα μεγαλώσει και θα καλύψει ολόκληρο το σπίτι. Για να καλυφθεί ένα σπίτι 50 τετραγωνικών μέτρων με καθημερινή λατρεία του καλού από ένα άτομο, χρειάζεται περίπου ένας χρόνος για να καλυφθεί ολόκληρη η επιφάνεια του σπιτιού.

Είσαι εδώ για να νικήσεις τον φόβο. Είμαστε πολλοί και είμαστε μαζί σου!

Ο Αυτοθεραπευτής