Πειραματίσου με την σεξουαλική ενέργεια

Πειραματίσου με την σεξουαλική ενέργεια

Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις που μπορείς να βγάλεις μια ποσότητα από την ενέργεια σου και να την κρατήσεις στα χέρια σου. Μπορείς να μάθεις αυτές τις ασκήσεις από δασκάλους Tai chi.

Για να νιώσεις την ενέργεια στο σώμα σου και πως αυτή επηρεάζει  τα συναισθήματα και την σκέψη σου θα πρέπει να πειραματιστείς μαζί της.

Η μεγαλύτερη πηγή ενέργειας είναι η σεξουαλική ενέργεια. Πειραματίσου  με την σεξουαλική ενέργεια και δες πως επηρεάζει το σώμα, τα συναισθήματα , τις σκέψεις σου. Δεν είναι τυχαίο πως η σεξουαλική ενέργεια χαρακτηρίζεται  ‘’ Η Πηγή της ζωής’’ και η διαχείρισή της είναι αυτοσκοπός για τους μύστες.

Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύεις πως σε ακούει το σύμπαν όταν δεν μπορείς να ‘’ακούσεις’’ την δική σου ενέργεια στο ίδιο σου το σώμα. Το σύμπαν θα σε ακούσει μόνο εάν έχει αρκετή ποσότητα ενέργειας στο δικό σου σώμα. Μόνο τότε θα εισακουστεί το μήνυμα σου.  

Είναι πολλοί εκείνοι που χρησιμοποιούν την ενέργεια τους για να στείλουν μηνύματα ή σκεπτομορφές ή ενεργειακούς υπηρέτες σε άλλους ανθρώπους ώστε να τους επηρεάσουν. Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος με αυτές τις τεχνικές επηρεασμού συνειδήσεων. Ποτέ και για κανένα λόγο δεν στέλνουμε ενέργεια σε κάποιον άνθρωπο χωρίς την συγκατάθεση του. Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουμε κανέναν άνθρωπο, ζώο ή κατάσταση όσο μεγάλη και εάν είναι η δύναμη μας, όσο αγνή και εάν είναι η πρόθεση μας.

Πειραματίσου με δική σου ευθύνη.

Η ενέργεια που παράγει κάποιος όταν βρίσκεται σε σεξουαλική διέγερση είναι τεράστια. Δοκίμασε να ενεργοποιηθείς σεξουαλικά, μόνο σου ή με τον/την σύντροφο σου χωρίς όμως να φτάσετε σε οργασμό. Αφού νιώσεις πως δεν έφτασες στο σημείο ‘’ χωρίς επιστροφή’’ , αναφέρομαι στην εκσπερμάτιση, κάνε κρύο ντους.

Παρατήρησε την θερμοκρασία του σώματος σου, την αναπνοή σου, τους χτύπους της καρδιάς σου και την ταχύτητα που εναλλάσσονται οι σκέψεις σου. Η ενέργεια ρέει στα ενεργειακά κανάλια και πραγματικά το σώμα και το μυαλό σου έχει πάρει φωτιά. Αυτή την φωτιά πρέπει να τιθασεύσεις. Δεν είναι τυχαίο που οι αλχημιστές και οι μύστες περιγράφουν την σεξουαλική ενέργεια σαν ‘’παχύρευστη λάβα’’.  Θα νιώσεις μια παχύρευστη λάβα να καίει το κορμί σου.

Για να καταφέρεις να πετύχεις τον σκοπό σου δηλαδή να μετουσιώσεις και να διαχειριστείς την ‘’λάβα’’,  κάνε τις αναπνοές της Πραναγιάμα και αργότερα πάρε την στάση της yoga λαμπάδα, κερί ή Σαρβαγκασάνα. (Η αναπνοή της Πραναγιάμα χρειάζεται εξάσκηση). Μετά μείνε σε ησυχία με κλειστά τα μάτια και παρατήρησε τις σκέψεις σου.

Αργότερα προσπάθησε να δημιουργήσεις εικόνες όπως ένα λουλούδι, ένα λιβάδι, μια μέλισσα. Θα δεις πως οι νοητικές εικόνες θα είναι πιο έντονες, πιο φωτεινές, πιο ζωντανές και θα αναβλύζει από μέσα σου μια αυθόρμητη χαρά. Ίσως ανατριχιάσεις, ίσως νιώσεις πιο ελαφρύ το σώμα σου, ίσως η αναπνοή σου γίνει αργή και βαθιά, ίσως σε κατακλύσουν συναισθήματα ευγνωμοσύνης, ίσως νιώσεις κάποια θεϊκή παρουσία, τους προστάτες ή τον φύλακα άγγελο σου.

Εκείνη την στιγμή έχεις στα χέρια σου όλη την δύναμη που χρειάζεσαι για να υλοποιήσεις τις ευχές και τις επιθυμίες σου. Εκείνη την στιγμή έχεις την δύναμη να θεραπεύσεις συνανθρώπους (με συναίνεση ), να στείλεις θεραπευτική ενέργεια από απόσταση (με συναίνεση). Εκείνη την στιγμή μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου!

Φυσικά δεν μπορεί να γίνει υλοποίηση ή θεραπεία κάνοντας την διαδικασία μόνο μια φορά. Χρειάζεται επανάληψη, επιμονή και υπομονή. Η ενέργεια δεν γνωρίζει χώρο και χρόνο για αυτό θα πρέπει να την προγραμματίσεις. Δεν μπορεί να συμβεί υλοποίηση, θεραπεία ή αυτοθεραπεία εάν το υποσυνείδητο σου αντιστέκεται στις συνειδητές επιθυμίες του νου και στους συνειδητούς προγραμματισμούς της ενέργειας. Χρειάζεται να δουλέψεις με τις βαθύτερες σκέψεις, τις βαθύτερες ανάγκες σου.

*Η παραπάνω διαδικασία είναι προσωπική πρακτική, προσωπικός πειραματισμός που δεν την προτείνω σε καμία περίπτωση, απλά την παραθέτω. Εάν κάποιος επιθυμεί να διαχειριστεί την σεξουαλική του ενέργεια θα πρέπει απαραίτητα να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό  στο συγκεκριμένο θέμα.