Συχνές ερωτήσεις

Οραματίσου σε ήσυχο μέρος

Για να νιώσεις την ενεργειακή προστασία θα πρέπει να ασκηθείς στον οραματισμό ‘’ Ιερός χώρος – Ενεργειακή ασπίδα’’ σε ήσυχο μέρος αρκετές φορές.

Κάθε φορά που οραματίζεσαι την αδιαπέραστη σφαίρα, χτίζει γύρω σου ένα λεπτό στρώμα προστασίας.  Όσες περισσότερες φορές οραματίζεσαι (συνειδητά) τόσα περισσότερα στρώματα προστασίας προσθέτεις στο ενεργειακό σου πεδίο. Θα νιώσεις τεράστια διαφορά όταν έχεις ασκηθεί για ένα μήνα από όταν θα έχεις ασκηθεί για έξι μήνες. Να οραματίζεσαι σε ήσυχο τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Ο σημαντικότερος διαλογισμός είναι ο βραδινός πριν τον ύπνο. Να οραματίζεσαι το πρωί και πριν συναντήσεις τον τοξικό.

Όσες περισσότερες φορές οραματιστείς σε ήσυχο μέρος τόσο πιο εύκολα θα μπορείς να αντιμετωπίσεις τον τοξικό σε οποιοδήποτε περιβάλλον .

*Σημείωση. Ποτέ δεν λες στον τοξικό πως κάνεις οραματισμό. Ποτέ δεν θα λες στον τοξικό πως προετοιμάζεσαι να τον νικήσεις. Ποτέ δεν ξεκινάς σύγκρουση εάν δεν έχεις ασκηθεί τουλάχιστον για 11 συνεχόμενες μέρες.

Οδηγίες χρήσης όταν βρίσκεσαι με τοξικό

  1. Τοποθέτησε το ένα ακουστικό handsfee στο αριστερό αυτί (όχι στο δεξί).
  2.  Άκουσε τον διαλογισμό ” Ιερός χώρος- Ενεργειακή ασπίδα” διάρκειας 60min σε χαμηλή ένταση ώστε να μπορείς να επικοινωνείς χωρίς κανένα πρόβλημα.
  3. Να κοιτάς τον τοξικό στο αριστερό του μάτι ή ανάμεσα από τα μάτια, στο μεσόφρυδο- τρίτο μάτι. (ΠΟΤΕ δεν κοιτάς το δεξί του μάτι).
  4. Να έχεις σταυρωμένα τα χέρια σου. Εάν είσαι σε καθιστή στάση σταύρωσε και τα πόδια, σταυροπόδι.
  5. Χωρίς να δίνεις προσοχή στον διαλογισμό αλλά στα λόγια του τοξικού, να οραματίζεσαι την αδιαπέραστη σφαίρα. Να οραματίζεσαι την ενέργεια που βγαίνει από το στόμα και τα μάτια του τοξικού, να αντανακλάται και να πηγαίνει εκεί που κοιτάς, στο αριστερό μάτι ή στο μεσόφρυδο -τρίτο μάτι. ΠΟΤΕ δεν κοιτάς τον τοξικό στο δεξί του μάτι.

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Όμως τα βιβλία μου θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις βαθύτερα την αυτοθεραπεία σου.  ”Η Δύναμη να αλλάξω τα Panda” θα σου προσφέρει αυτογνωσία και αυτοεπίγνωση. ”Ο Αυτοθεραπευτής” θα σου προσφέρει καινούργιο τρόπο σκέψης και περισσότερες επιλογές να διαχειριστείς το ”καλό παιδί”, τις ενοχές και τους τα ”ασυνείδητα ρομπότ”-τοξικούς. Θα μειωθούν οι ενοχές σου και θα αποδεχτείς την ανάγκη σου για δύναμη και επέκταση χωρίς άγχος και θυσιαστική ταπεινότητα.

Οι εξατομικευμένοι διαλογισμοί δύναμης είναι διαλογισμοί προσαρμοσμένοι στον χαρακτήρα, στην προσωπικότητα, στην ιδιοσυγκρασία, στην νοοτροπία, στο παρελθόν, στο εσωτερικό δυναμικό, στην φιλοσοφία για την ζωή, στους στόχους και στις ανάγκες σου. Είναι διαλογισμοί που δημιουργούνται από εσένα για εσένα. Κανείς δεν γνωρίζει τον εαυτό σου από το ίδιο σου τον εαυτό! Επικοινώνησε μαζί μου στο email t2vasileiost2@gmail.colm. Είναι δωρεάν