Η εσωτερική αλλαγή αντανακλάται στην εξωτερική αλλαγή. Όταν αλλάζει το σώμα, το βλέμμα, η στάση του σώματος σου τότε είσαι σίγουρος που έχει αλλάξει ο εαυτός σου. Μπορείς όμως σαν αλλάξεις τον εαυτό σου? Μπορείς να γίνεις ο εαυτός που επιθυμείς? Μπορείς να γίνεις ο εαυτός που συνειδητά επιλέγεις ? Μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να ψάξεις και να βρεις την δύναμη σου. Η δύναμη σου βρίσκεται στο παρελθόν σου και σε περιμένει να την συναντήσεις!

Το μυαλό σου είναι ένα σπίτι. Στην μπροστινή μεριά του σπιτιού υπάρχει ένα παράθυρο που έχει θέα χωματερή και απόβλητα. Στην πίσω μεριά του σπιτιού υπάρχει ένα παράθυρο που έχει λουλούδια, δέντρα, δάσος. Σε πιο νοητικό παράθυρο θα σταθείς να αγναντέψεις? Η επιλογή είναι εύκολη! Στο πίσω παράθυρο. Ψάξε να το βρεις μέσα στο μυαλό σου το παράθυρο που βλέπει στην όμορφη θέα...εάν δεν το βρεις...τότε δημιούργησε ένα!

"Σε όλη μου την ζωή αναζητούσα την ευτυχία αλλά η ευτυχία ήταν πάντα μπροστά μου, την ζούσα! Ευτυχία δεν είναι μόνα να γελάς. Υπάρχει ευτυχία ακόμα και όταν κλαις και πονάς . Είναι η ευτυχία να ζεις, να νιώθεις ζωντανός''.

Βασίλειος Τσιλιγκίρης